Buitenschoolse opvang

Het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang zijn niet meer weg te denken als belangrijke voorziening voor ouders van nu.
OBS De Fuik biedt in dit opzicht een gezellige, veilige en uitdagende speelomgeving in en rond het eigen schoolgebouw.
Het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang zijn al jaren een begrip in Den Ilp.
Voor meer informatie verwijzen u naar de website van Berend Botje www.berendbotje.nl.

BSO Berend Botje: actief, gezellig en uitdagend
Berend Botje vindt het belangrijk dat kinderen zich in hun vrije tijd thuis voelen. Kinderen kunnen bij ons op de bso vrij spelen en doen waar ze zelf zin in hebben. Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind om goed naar de kinderen te kijken en luisteren. Zij spelen met activiteiten in op wat er bij de kinderen leeft en waar zij behoefte aan hebben. Dit kan rustig een boekje lezen zijn, lekker actief buitenspelen of meedoen aan een uitdagend project of thema. Bij Berend Botje beleven kinderen een gezellige en leerzame tijd.

Onze locatie in Den Ilp
BSO Berend Botje Den Ilp is een kleinschalige opvanglocatie in basisschool De Fuik. Met Het Twiske op loopafstand gaan we vaak met de kinderen naar buiten. Behalve buitenschoolse opvang biedt Berend Botje in hetzelfde pand ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een peuterspeelzaal.

51 weken per jaar open
De bso is 51 weken per jaar op werkdagen geopend, voor voorschoolse opvang vanaf 7:00 uur en na schooltijd tot 18:30 uur. Tijdens de schoolvakanties is de bso hele dagen geopend. We organiseren dan allerlei leuke sport- en spelactiviteiten.

Informatie
Wilt u meer informatie over BSO Berend Botje Den Ilp? Kom gerust eens bij ons binnenkijken. Iedere donderdag bent u tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding. U kunt ook bellen voor een afspraak via (088) 2337 000. Meer informatie vindt u op www.berendbotje.nl.